Информация относно предстояща промяна по лоялна програма UWIN за картодържатели на ОББ

21 септември 2020

Уважаеми клиенти,

За да отговорим на вашите очаквания за едно ново и изцяло различно клиентско преживяване като ви предоставим достъп до уникална среда, ние, екипът на Обединена българска банка (ОББ), ви уведомяваме, че съвсем скоро ще имате възможност да използвате най-новата платформа на обновената ни лоялна програма, която ще достигне до вас чрез ново мобилно приложение „UWin®“. За повече информация следете публикациите по темата на корпоративния сайт на Банката www.ubb.bg и на www.uwin.ubb.bg.

Създадохме тази програма за вас, за да можем да ви предложим едно по-различно преживяване и за да ви благодарим, че сте наши лоялни клиенти!

Ще се радваме да откриете много нови, полезни и интересни предложения, които подготвихме  специално за вас заедно с нашите търговски партньори, както и да се възползвате от многобройни отстъпки по програмата! Ще имате възможност да допринесете за развитието на лоялната програма с вашите идеи и предложения за включване на нови търговци, които след потвърждение от наша страна ще поканим да станат партньори по програмата.

Очаквайте скоро повече новини и информация за възможността да се възползвате от новия UWin®“!

Във връзка с обновяването на програмата, бихме искали да ви уведомим, че считано от 15 октомври 2020 г. ОББ прекратява натрупването на бонуси за картодържатели с кредитни и премиум дебитни карти от ОББ по настоящата лоялна програма UWIN.

Натрупаните до тази дата бонуси може да усвоите до 15 декември 2020 г. при следващи покупки на ПОС в търговските партньори на текущата програма UWIN, съгласно условията й. Ако не успеете да усвоите натрупания бонус в посочения срок, сумата ще бъде преведена по кредитната ви карта, като намалява дължимата сума по нея, ако има такава. Оставащата сума над лимита по картата ще бъде преведена по вашата сметка в ОББ, съответно ще може да изтеглите от картата, в случай че нямате сметка при нас.

Повече информация за условията на текущата програма UWIN можете да намерите тук.

Можете да проверите колко е бонусът ви до момента в ОББ Онлайн и ОББ Мобайл, както и на ПОС терминалите на ОББ при търговците - партньори на UWIN.

Ще ви очакваме в новия UWin®!