Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през това лято
Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през това лято 28 май 2020

Всички притежатели на кредитни карти и премиум дебитни карти, които имат рожден ден през това лято, ще получат от ОББ 10% UWIN бонус* от покупките, направени с картата на датата на рождения си ден и в деня след него.

Влез в Bright клуба и се възползвай от многобройни намаления
Влез в Bright клуба и се възползвай от многобройни намаления 20 април 2020

Младежка лоялна програма на Mastercard® Bright Club e част от Full Access пакета предлаган от ОББ. С тази лоялна програма имаш достъп до атрактивни намаления, преференции и специални оферти в стотици предпочитани търговски обекта в България.

Започни приказно приключение у дома
Започни приказно приключение у дома 09 април 2020

Mastercard® и Storytel ти подаряват 30 дни, в които да слушаш безплатно нови и любими книги.

Бъдете в час с новите технологии
Бъдете в час с новите технологии 07 април 2020

Ексклузивна оферта за вас: научавайте първи за новите високотехнологични продукти на пазара и ползвайте специални отстъпки!

Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти
Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти 26 март 2020

Грижейки се за безопасността на своите клиенти, ОББ увеличава от 50 лв. на 100 лв. лимита за извършване на безконтактно плащане с дебитна и кредитна карта от ОББ на ПОС-терминал в търговски обект в страната без въвеждане на ПИН.

Нови правила на ЕС за по-сигурни и защитени безконтактни плащания
Нови правила на ЕС за по-сигурни и защитени безконтактни плащания 24 март 2020

Сигурността започва там, където има доверие: Запознайте се с новите правила на Европейския съюз за още по-сигурни и защитни безконтактни плащания.