Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти
Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти 26 март 2020

Грижейки се за безопасността на своите клиенти, ОББ увеличава от 50 лв. на 100 лв. лимита за извършване на безконтактно плащане с дебитна и кредитна карта от ОББ на ПОС-терминал в търговски обект в страната без въвеждане на ПИН.

Нови правила на ЕС за по-сигурни и защитени безконтактни плащания
Нови правила на ЕС за по-сигурни и защитени безконтактни плащания 24 март 2020

Сигурността започва там, където има доверие: Запознайте се с новите правила на Европейския съюз за още по-сигурни и защитни безконтактни плащания.

ОББ с нови мерки за намаляване на финансовата тежест на клиентите си, държатели на кредитни карти
ОББ с нови мерки за намаляване на финансовата тежест на клиентите си, държатели на кредитни карти 17 март 2020

До 31 май се удължава времето, в което настоящите клиенти на банката с кредитни карти могат да разсрочват покупките си над 100 лв. без такса и без лихва.

Пазарувай и спечели безценно преживяване в Швеция
Пазарувай и спечели безценно преживяване в Швеция 01 март 2020

Пазарувай в ИКЕА за над 60 лв. в периода 01 март - 31 май и плати безконтактно с Mastercard от ОББ. Участвай в томбола за семеен уикенд в Швеция и още награди.

Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази пролет
Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази пролет 27 февруари 2020

Всички притежатели на кредитни карти и премиум дебитни карти, които имат рожден ден през тази пролет, ще получат от ОББ 10% UWIN бонус* от покупките, направени с картата на датата на рождения си ден и в деня след него.

Промоционална кампания „Великденска вечеря“ с Mastercard®
Промоционална кампания „Великденска вечеря“ с Mastercard® 20 февруари 2020

Готов ли си за поредното велико кулинарно изживяване с твоята Mastercard®, издадена от ОББ. От 20 февруари до 12 април пазарувай в магазини METRO в цялата страна за суми над 69 лв, плащай с Mastercard и може да спечелиш ваучер за великолепна празнична вечеря в топ ресторант или кошница с великденски лакомства.