Информация относно предстояща промяна по лоялна програма UWIN за картодържатели на ОББ
Информация относно предстояща промяна по лоялна програма UWIN за картодържатели на ОББ 21 септември 2020

Натрупаните до 15 октомври 2020 г. бонуси може да усвоите до 15 декември 2020 г. при следващи покупки на ПОС в търговските партньори на текущата програма UWIN.

Влез в Bright клуба и се възползвай от многобройни намаления
Влез в Bright клуба и се възползвай от многобройни намаления 20 април 2020

Младежка лоялна програма на Mastercard® Bright Club e част от Full Access пакета предлаган от ОББ. С тази лоялна програма имаш достъп до атрактивни намаления, преференции и специални оферти в стотици предпочитани търговски обекта в България.

Бъдете в час с новите технологии
Бъдете в час с новите технологии 07 април 2020

Ексклузивна оферта за вас: научавайте първи за новите високотехнологични продукти на пазара и ползвайте специални отстъпки!

Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти
Нови мерки в условията на пандемичната криза от Covid-19 за клиентите на ОББ, държатели на безконтактни дебитни и кредитни карти 26 март 2020

Грижейки се за безопасността на своите клиенти, ОББ увеличава от 50 лв. на 100 лв. лимита за извършване на безконтактно плащане с дебитна и кредитна карта от ОББ на ПОС-терминал в търговски обект в страната без въвеждане на ПИН.